tiistai 3. joulukuuta 2013

Voihan suolasaippua!

Suolasaippua on ollut täällä viimeisen puolentoista kuukauden sana. Suolasaippuoita on kyselty paljon, Analyticsin tilastojen perusteella useimmiten Iltalehdessä olleen Mademoiselle Pigallen jutun perusteella. Nyt vihreä suolasaippua oli myös Finnairin asiakaslehdessä Blue Wingsissä (s. 52 - 53). Verkkokaupasta suolasaippuat menee sitä mukaa kuin niitä sinne laitan - päivitän niitä sinne lisää tilattavaksi heti, kun saan nykyiset (ennakko-)tilaukset eteenpäin asiakkaille ja jälleenmyyjille. Juuri parhaillani odotan kuriirin autoa saapuvaksi pihalle ja tuovan lisää raaka-aineita ja muotteja suolasaippuoihin, jotta voisin paremmin vastata kysyntään.

Verkkokaupasta on melkein kaikki muutkin tuotteet loppu. Pakkasin juuri vanhan lainsäädännön aikaisen viimeisen Pehkon - niiden kanssa jouduin odottelemaan turvallisuusarvioinnin päivitystä todella pitkään ja vasta pari viikkoa sitten sain vihdoin päivitetyn turvallisuusarvioinnin Pehkojen osalta. Eli lisää on kyllä tulossa :) . Joulusaippuoita on muutamat jäljellä, mutta säästelen vähän Lappeenrannan linnoituksen joulumarkkinoillekin - en ihan kehtaisi mennä tyhjän pöydän tai pelkkien huulirasvojen kanssa sinne pariksi päiväksi seisoskelemaan.

Uusia ja tulevia yhteistyö- / jälleenmyyjäkuvioita on mm. Ali-Unkin tila Eurajoella, Retro-Elli Kuusankoskella, Kiikar Vision Lappeenrannassa ja Nokian Life-myymälä. Tässä on pari viikkoa ja viikonloppua mennyt tapahtumien ja tilausten pakkaamisten merkeissä - ensi viikonloppuna on vielä siis Lappeenrannan linnoituksen joulumarkkinat ja tämä viikko menee vielä pakatessa ja viime hetken tuotteiden valmistamisessa em. tapahtumaan, mutta sen jälkeen alkaa taas toimet verkkokaupan täyttämiseksi ihan todenteolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti